Copyright Powered by Lemon.rs 2016
 

Ukoliko ste iz Niša ili Beograda pozivamo vas na BESPLATNO NLP INFO VEČE na kome možete saznati osnovne informacije o NLP edukacijama i upoznati Prof. Dr Lelicu Todorović Internacionalnog NLP trenera i kouča, koja realizuje sledeće grupe NLP praktičara i mastera. Možete iskoristiti priliku i za besplatne individualne konsultacije sa njom.

Takođe, Lelica je i autor više knjiga iz oblasti NLP-a i koučinga pa ćete to veče moći da vidite i prelistate njene knjige, čujete neke odlomke i ako želite kupite po sajamskim cenama.

Ukoliko vi niste iz Niša ili Beograda, a imate rođake, prijatelje ili poznanike koji tamo žive, možete im proslediti ovu informaciju zato što ćete im time pomoći da saznaju za nove mogućnosti kako postizati životne ciljeve i rešavati životne probleme. Možda to bude usluga za koju će vam biti zahvalni čitavog života, ko zna?

Besplatno NLP Info veče se održava:

5.septembra u 19 sati u Nišu u New City hotelu (Vožda Karađorđa 12)

12.septembra u 19 sati u Beogradu u hotelu Prag (Kraljice Natalije 27)

Ono što mi u NLP GRADIONICI činimo je da ljudima dajemo mogućnost da nauče u praksi proverene načine kako da unaprede svoj život i posao. Stotine naših polaznika svedoče o kvalitetnijem životu, uspešnijim poslovima i boljim međuljudskim odnosima zahvaljujući praktičarskim i master treninzima kod Lelice Todorović. Kada naučite kako da oslobodite svoj potencijal da budete dobri za sebe i za druge, svet postaje bolje mesto za život. Pridružite se zato što „što nas je više to bolje je za sve“.

Zbog ograničenog broja mesta prijave za NLP INFO VEČE su obavezne.

Prijavi se