Registrujte svoj NLP sertifikat na sajtu IANLP - NLPgradionica
17266
post-template-default,single,single-post,postid-17266,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Registrujte svoj NLP sertifikat na sajtu IANLP

 

logo_150

Na sajtu IANLP-a (International Association for NLP) otvorena je nova stranica pod nazivom “Graduates”, koja okuplja sve sertifikovane NLP polaznike razvrstane po državama.

Svi serifikovani polaznici NLP Gradionice, koji su završili NLP Praktičarski ili NLP Master trening, mogu se upisati u ovu bazu jednostavnim popunjavanjem registracionog obrasca koji možete pogledati OVDE. Potrebno je da pri popunjavanju registracionog formulara, priložite i digitalnu kopiju vašeg sertifikata. Registracija je besplatna, nije obavezna, a korisna je jer se zahvaljujući njoj lako može proveriti validnost vašeg sertifikata od strane zainteresovanih lica, kompanija i organizacija.

International Association for NLP (IANLP) je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše svetske standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. Kao član internacionalne NLP asocijacije NLP Gradionica garantuje da su njeni sertifikati međunarodno priznati, kao i da programi edukacija koje organizujemo ispunjavaju najviše svetske standarde.