NLP Gradionica otvara vrata budućim profesionalnim COACH-evima! - NLPgradionica
17318
post-template-default,single,single-post,postid-17318,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

NLP Gradionica otvara vrata budućim profesionalnim COACH-evima!

bambus

NLP Gradionica počinje sertifikacioni proces za profesionalnog COACH-a.

Ukoliko ste završili NLP Master ili NLP Trenerski trening i želite da svoje kompetencije podignete na još jedan, viši nivo, i postanete kvalitetan i kompetentan COACH sa internacionalno priznatim sertifikatom, možete se javiti do 26. marta radi zakazivanja razgovora kod Prof dr Lelice Todorović, NLP trenera i coach-a na info@nlpgradionica.com ili https://www.facebook.com/lelica.todorovic (inbox)

Možda niste znali da je trenutno u svetu jedna od najtraženijih profesija COACH. Veliku potražnju za koučevima danas prati i velika ponuda istih, pa smo postali svedoci jednog pokreta gde koučevi danas nastaju kao pečurke posle kiše. Kvalitetan i kompetentan kouč ne može nastati na takav način i tom brzinom.

Kvalitetan kouč je poput kineskog bambusa.

Kad posade seme ove neobične biljke, vrtlari cele četiri godine ne mogu videti ništa osim tankog izdanka. Čini se kao da proces sadnje nije uspeo. Međutim, prve četiri godine bambus raste ispod zemlje. Njegovo veliko i vlaknasto korenje se pod zemljom širi, jača, množi i prodire duboko u zemlju. Tek nakon toga spreman je da se pojavi u javnost i u petoj godini naraste i do 32 metra! U Kini je simbol dugovečnosti, u Indiji prijateljstva. Otporan je na grebanje i sposoban da podnese težinu najmanje dva puta veću od ostalih vrsta drveta. Dobro podnosi letnje vrućine i zimske hladnoće, opstaje i na neplodnom zemljištu i regeneriše se nakon rezanja. Ima upotrebnu vrednost u skoro svim oblastima života.

Razmislite, kako bi bilo da postanete COACH nalik kineskom bambusu?

Neophodni minimalni uslovi za početak sertifikacionog procesa za profesionalnog COACH-a:

  • Završen NLP master
  • Formalno obrazovanje VI stepen
  •  Lična podobnost

Dobro nam došli!