NLP Info veče i promocija knjiga prof. dr Lelice Todorović u Nišu - NLPgradionica
17645
post-template-default,single,single-post,postid-17645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

NLP Info veče i promocija knjiga prof. dr Lelice Todorović u Nišu

NLP Info veče i promocija knjiga prof. dr Lelice Todorović u Nišu

Uskoro startuje niška grupa NLP Praktičara

NLP Gradionica ugostila je Nišlije na NLP info večeri  i promociji knjiga prof. dr Lelice Todorović 18.10.2017. godine u New City Hotelu.

Više od 160 ljudi u Nišu želelo je da sazna na koji način, uz podršku NLP-a, mogu ostvariti željene rezultate u svom životu. Lelica Todorović, NLP trener i kouč, prisutnima je predstavila NLP metodologiju, objasnila zašto je važno danas znati i koristiti se tehnikama neuro lingvističkog programiranja i kako to može ljudima biti korisno u svakodnevnom životu. Naglasila je da čovek treba da ima prioritete u životu, postavi realne ciljeve i odrediti vremenski period u kome će ih ostvariti. “Za uspeh su neophodni stručno znanje, stručne veštine i veštine komunikacije, naglasila je.

Publici su predstavljena i Leličina autorska dela, knjige “NLP – Čarobna gradionica zdravlja”,“NLP čarobna gradionica života po meri vlasnika” i “Čarobna ogledala”. Svi prisutni su od Lelice na poklon dobili knjigu „Sedma strana sveta“ i jednu značajnu poruku za budućnost: Uspešna osoba se postaje tako što se svakoga dana uradi nešto što vodi ka uspehu. To se čini učenjem, promišljanjem, radom, povezivanjem sa ljudima koji su već uspeli i koji znaju šta je za uspeh potrebno.

Prvi NLP vikend NLP Praktičarskog treninga održaće se 4. i 5. 11. 2017. godine u New City Hotelu u Nišu. Prijave za nišku grupu su u toku, broj mesta je ograničen, a više informacija o treningu i načinu prijave pronađite OVDE.