Iskustva i komentari 5+21+21 - NLP Gradionica
18656
page-template-default,page,page-id-18656,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Iskustva i komentari 5+21+21

Iskustva i komentari učesnika programa sticanja najvećeg bogatstva 5+2+21

 

Draga Lelice, želim da Vam se zahvalim sto ste mislili na mene, mnogo su mi značila Vaša pisma koja su u sebi nosila važnu poruku, a te poruke su mi mnogo koristile u teškim trenucima…Unapred se radujem novim pismima! B.M.

 

Draga Lelice, odlicni ste bili i Vi i mailovi. S nestrpljenjem sam svakog jutra iscekivala novi, teme su bile jako interesantne, povezane i korisne. Duboko uvjerenje mi je da su bolesti naši pokazatelji da je vrijeme za promjenu, naš najbolji orijentir da ne pristajemo više da idemo protiv sebe. Uče nas ljubavi prema sebi. Lj.N.

 

Poštovana Lelice, bilo mi је zadovoljstvo pratiti poruke i pouke iz Vašeg programa „5+21+21“. Iščekivala sam svakim danom nova promišljanja, savete i uverenja, usmerena podržavanju unapređenja zdravlja i opšte dobrobiti. Radujem se najavljenom drugom dela programa i zahvaljujem Vam što ste me obogatili kvalitetnim životnim  poukama. Puno srdačnih pozdrava sa željom da i dalje budete uspešni i da vas sreća prati. M.S.

Hvala ti za jos jedan divan mejl! U moru sajtova, fb stranica i IG profila koji se bave radom na sebi na isti način, tvoja ideja je sasvim originalna! Bravo, bravo, bravo, i još hiljadu puta bravo za tebe! Zagrljaaaaaj! M.R.

 

Hvala najlepše na korisnim tekstovima. Drago mi je da se u tome što radite uvek oseća  entuzijazam. Pratiću sve što pošaljate sa radošću i zadovoljstvom. N.T.

 

Poštovana koleginice Todorovic, veoma se zahvaljujem  na  upućenim mailovima i mogu reci da  su  za  mene  lično bili  veoma  podsticajni  u  najpozitivnijem  smislu . S.P.

 

Добар ден, почитувана Лелице само од читанјето на твоите мејлови веќе од денес почнав не да го трпам животот туку да го живеам..Со голема љубов, доверба и почит. Бескрупулозните претпоставени и вработени ја видов вистината и веќе од 10 Април дадов отказ. Се трудам да најдам работа на струката и се надевам во најскоро време. Со твоја помош веќе започнав да гледам на светлата страна на животот.Од срце те поздравувам  D.P.

 

Tako se radujem, a sa svim se potpuno slazem  Hvala Vam na ovim divnim mailovima. Za mene su veoma dragoceni . V.D. pedijatar

Draga Lelice , Prvo da ti se zahvalim što sam privilegovan da dobijem ovako dragocen poklon,kakav je ovaj tvoj “vodič” ka svim vidovima, dobrog zdravlja! Popunio sam početni upitnik i analizirajući to što sam upisao, došao do zaključka da dobro psihičko i emocionalno zdravlje vode i ka dobrom fizičkom zdravlju. Svi tvoji stavovi, koje nam ovom prilikom poklanjaš, su veoma dragoceni i siguran sam da sa njihovim usvajanjem čovek može mnogo lepše I srećnije da putuje kroz ovaj život! Naravno , sve je u našim odlukama koliko smo spremni da menjamo sebe i svoje navike kako bi počeli da upravljamo sa svojim celokupnim zdravljem. Na kraju, da kažem i to, da je i svaka tvoja knjiga pravi izvor bogatstva, kojim čovek može sebi olakšati put kroz karijeru i život ! V.G.

Poštovana doktorice, hvala vam na svakoj riječi i svakom trenutku koji ste utrosili da bi nama, običnim smrtncima, olakšali u jačanju svoje ličnosti i pogleda na život, bolest, itd… Nisam vam pisala niti odgovarala iz tog razloga što sam mislila da to ne trebam mada sam se nekoliko puta zaletila da Vam se barem zahvalim ali eto ipak sam se suzdržala. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi da vam nešto negativno kažu, prosto sam šokirana . Upravo to mi je dao razlog da vam se ovim putem zahvalim i da vas podržim u vašem nastojanju da pomognete ljudima kojima je to potrebno i koji to žele. Svaka vam čast i veliko Hvala! Veliki pozdrav od jedne, obične, domaćice koja se trudi svaki dan da nešto novo nauči ili savlada jer nisam kad je bilo pravo vrijeme a smatram da nikad nije kasno i biću sretna ako djelić tog svog iskustva prenesem na svoje potomke ili nekoga ko bude htio. N.S.

 

 

Hvala Lelice na svim dosadasnjim divnim tekstovima, s radoscu sam icekivala svaki novi meil i za mene je to bilo pravo bogatstvo, prava hrana za Dusu 🙂 Hvala vam sto postojite i sto nam poklanjate svoje znanje i vrijeme <3 Hvala, Hvala. Hvala od srca <3 Srdacan pozdrav D.R.B.

 

G.djo Todorović, zelim da Vam zahvalim na svakoj pročitanoj reči. Nekako mi je sve vec bilo “poznato”, ali ste mi sjajno “osvestili’ svaku moju intuitivnu želju za boljim i kvalitetnijim. Još jednom, hvala. M.S.

Hvala , mnogo mi znače vaši tekstovi mnogo. Lelice, Vaši tekstovi su toliko poučni i korisni, svako novo saznanje prihvatam jer mi širi i izoštrava sliku života ….proširuje vidike uma menjajući stara uverenja koja mi više ne služe. Hvala mnogooo. S.S.

Draga Lelice, Hvala vam sto ste podelili sve ove mudrosti sa nama. Ja živim i radim ovako. Mnogo sam srecna sto nas ima sve više. Hvala vam od srca na svemu! M.N.

Postovana Lelice, Hvala Vam na svim ovim mejlovima. Sve nekako to i sama znam s obzirom da se nosim sa autoimunim oboljenjem koje mi pravi problem u vodjenju normalnom zivota. Ali nikako to, što bi nas narod rekao, u mom mozgu da prezupči. J.S.

 

Divan tekst! I tako tacan! Ima toliko toga, na čemu mozemo biti zahvalni, a tek kada nešto izgubimo mi shvatimo koliko nam je to bilo vredno! S.J.

 

Draga Lelice, Svaki put se oduševim kada vidim vaš mail, kojim nas obradujete lepim mislima, vrlo korisnim za naš život. Hvala Vam puno na tome. A.Z.

 

Hvala Vam što ste me podsetili na ova saznanja i činjenice.  Da se malo trgnem i vratim kad misli odu putem kojim ne treba. S.S.

 

Postovana prof Todorović,Hvala Vam na divnim i poučnim rečima, vrlo su značajne, ali i primenljive, kako lično, tako i profesionalno. M.S.

 

Dobro jutro i hvala na ovim tekstovima. Uredno čitam i upijam ono sto prenosite nama svojim pratiocima. Vaš mejl pročitam pre svih. T.M.

 

Draga Lelice, Hvala Vam na divnim mejlovima i inspiraciji koju nam šaljete! Jedva čekam da pročitam sledeći mejl! HVALA! M.R.

 

Svaka reč ti je zlatna, falilo mi je baš da ovo artikulišem da neko sveobuhvatno ovo napiše 🙂 čime se stvara celina iz svih +/- uglova gledano. Z.J.

 

Postovana gospođo, sad sam procitala vas jedan tekst o tome kako i o čemu treba da mislimo. No, da skratim pricu. Oduševili ste me. Šta reći?! Sad ću pokušati da osmislim šta želim i na tome radim. Verovatno ste radno opterećeni i ne znače vam puno raznorazni mejlovi, ali baš je dobro sto postojite i što ste vas rad, na ovako popularan način, približili nama. I.G.

 

Prekrasno, blagodaram najmnogu…Z.M.

 

Poštovana, želim da Vam se zahvalim na Vašem poklonu –  mejlovima kojima nas usmeravate i podržavate  da postanemo bolji i postignemo svoje ciljeve. I sama sam na putu neke zacrtane transformacije, a Vaša podrška stiže u pravom trenutku, po onoj kada nešto želimo ceo svemir je tu da nas podrži. Želim Vam puno uspeha u daljem radu i životu! M.L.

 

Hvala na mudrostima. R.E.

 

Sjajni su Vam tekstovi, svaka čast. D.K.

 

Poštovana gospođo Todorović, ovom prilikom želim da Vam zahvalim na meilovima koje ste mi poslali u prvom delu Vašeg NLP predavanja 5+21.Hvala na korisnim i veoma motivacionim informacijama koje ste podelili sa nama. Sve kreće iz glave. Misli su kreatori naše budućnosti. S poštovanjem. Z.Ć.

 

Poštovana Lelice, pročitala sam Vaše knjige, posebno mi se dopala Čarobna gradionica zdravlja i preporučujem ih prijateljima. Jako mi prija Vaš celovit pristup zdravlju i način na koji pružate podršku i ljubav čitaocima. Takođe, dopada mi se što ne podcenjujete čitaoca, koristite primere i citate koji zahtevaju razmišljanje.  Ja sam zdrava i želim da sačuvam zdravlje, tako da u tom pogledu nemam pitanja za Vas, ali želim da Vam iskažem zahvalnost za Vaše knjige i da se radujem svakom Vašem postu i mail-u. Nadam se da ću biti u prilici i da Vas uživo slušam. S.G.Č.

 

Poštovana Lelice, čitajući Vaše poruke i Vaše knjige shvatila sam da željno iščekujem neku Vašu NLP radionicu (pored gradionice!) koja bi mi pomogla da čitav ovaj proces podignem na neki viši nivo. Osećam da je pravo vreme da se posvetim prvenstveno spoznavanju sebe, ne bih li tako uspela da razumem i druge. Možda i nisam najbolje shvatila šta je osnovna poruka NLP-a, ali sam voljna da saznam.Tim povodom me interesuje da li ćete u skorije vreme organizovati ponovo treninge kojima bih da se priključim iz početka. Unapred zahvalna na obaveštenju. Sdračan pozdrav, A.M.

 

Lijep pozdrav. Molim Vas, kada cete biti u mogucnosti napraviti jos jedan slijed mejlova, NLP gradionice zdravlja. Odusevljeno čitav prvi dio. V.P.

 

Dobar dan profesorka, moram Vam reći da mi svaki Vaš mejl stigne baš u pravo vreme kao velika podrška, divni ste kao i uvek, hvala Vam…M.T.

 

Ovo je odlično. Tek sad sam uspeo na miru da procitam. Š.S.

 

Draga Lelice, Hvala ti. Jako sam srećna sto sam na listi onih koji će imati privilegiju da prođu ovaj program. R.Dž.

 

Fala puno na dopisima, rado ih čitam. M.S.

 

Hvala Vam. Bilo je inspirativno i korisno. S.M.

 

Hvala Lelica za sve sto ste poslali ovih dana. U svaki vaš tekst našla sam bar jednu rečenicu za osveštenje. Zelim vama uspešan rad od srca. A.

 

Dobro jutro. Upravo si me bacila u rebus, juče sam imala neku akciju od sabajle pa nisam stigla da pročitam i sad razmišljam zašto mi ne stiže mejl, čak po malo ljuta na gmail “verovatno mi je negde smestio gde se ne vidi”. Čitala sam svakog jutra, bilo mi je ko vitamin za dobar dan. Hvala ti za ovu vitaminski bombu. J.P.

 

Hvala vam puno mnogo toga se može osvestiti kroz teme koje ste obradili i navesti na nova razmišljanja . Z.J.

 

Zahvaljujem se na dosadašnjim e-mailovima, jako su mi koristili. S.B.

 

Sa velikom radošću sam isčekivala Vaše mejlove tokom ovih dvadesetak dana. Kako sam NLP master i reiki praktičar mnoge stvari su mi poznate, ali mi je Vaš način podsećanja jako prijao. Vaša knjiga NLP čarobna gradionica života mi me bila inspiracija za NLP praktičarsku sertifikaciju. J.M.

 

Draga Lelice, Najlepse hvala na ovom divnom novogodišnjem poklonu! Uživala sam čitajuci ga, kao i u  plodovima koje mi je donela vežba iz dana br. 5. Radujem se drugom delu programa. J.B.

 

Postovana Lelice, hvala Vam na svim mejlovima koje ste nam/mi uputili. Veoma su korisni. Deluju osvešćujuće i kada sam ja u pitanju i moje zdravstveno stanje samo potvrdjuje sve ono što sam do sada znala i dalo mi je podršku. Iste sam prosleđivala svom mužu koji inače poseduje dozu hipohondrije koja je sa godinama počela da se pojačava. Pošto teško da mogu sama da utičem na njega ovi mejlovi su mi i više nego dobro došli. Hvala Vam! J.S.

 

Draga Lela, hvala na programu 5 + 21. Sa radošću očekujem sledećih + 21. Srdačan pozdrav.S.B.

 

Hvala ti Lelice na ovome! Pratila sam svaki tvoj mejl od ranog jutra, ali kako nisam u Nišu, delove sa pisanjem sam preskočila pa ću se na njih naknadno vratiti. Ovim si me podržala i osvežila znanja o nečemu o čemu smo ne tako davno pricali. Jako mi je korisno. K.A.

 

Poštovanje draga Lelice. Ovim putem sam htela da Vam se zahvalim na divnim tekstovima, istinama koje pišete iz dana u dan. Hvala na posvećenosti da u ljudima probudite želju za promenom. Imam 59 godina i Hašimoto tireoditis. Volela bih, ako možete da mi pojasnite emocije vezane za bolest tiroidne žljezde. Unapred hvala.

 

Veliki pozdrav za Vas, pratim Vaš rad i mogu reci samo jedno veliko BRAVO! Ja sve pokušavam, čitam, nikako da se izborim sama sa sobom. Ne znam ni što mi je ni kako se osjećam, ništa, potpuno sam zalutala u svemu. Nerazjašnjena sebi, nekvalitetni odnosi, bez balansa sam potpuno…odakle da krenem, dajte mi neke smjernice nešto! Ž.T.

 

Utrata mi počnuvaat so Vasite postovi. Vi blagodaram. L.G.

 

Draga Lelice, hvala vam na ovako divnim tekstovima koje podstiču ljude na zaista najveće bogatstvo –  zdravlje, koje je svakako preduslov za dalje. Ja sam čovek koji to zna da ceni,  i stoga tragam za najboljim načinom godinama se pridržavajući ovoga ili onoga i na kraju sam došao do voća i povrća kao jedino potrebnih u ishrani. Naravno, tu je postojala postupnost….Drago mi je da ste udarili na najveću tvrdokornost današnjeg čoveka a to je strast u jelu,  kada pokušam to da kažem nekome bližnjem ili daljnjem stvara se takav otpor koji je nemoguće i zamisliti….bez obzira na lični primer i očiglednost delovanja na svim poljima. Zato, svaki vaš uspeh smatram herojskim delom. Trenutno ne boravim u Srbiji ali bih rado došao na vaša predavanja a knjige ću svakako da kupim i pročitam. Želim vam lep dan ispunjen ljubavlju, radošću i mirom…i svakako uspehom koji dolazi kao rezultat toga… živeli. P.

 

Hvala Bogu , da smo se srele, pa bar ovako . Tako mi godi Vase pisanje. Naravno da za to imam i mnogo razloga . Od mojih ličnih, moje bolesti, pa dalje. Vase pisanje je jasno, tačno, kratko, ali sa poukom koja me ostavlja. Ne mogu reći da sve ovo nisam znala, ali Vi to odlično sažmete . Veoma sam Vam zahvalna i sa Vama mi tako jutro krene božanstveno. Srdacno V.D.

 

Poštovana, hvala Vam za životnu i zdrastvenu podršku. A.M.

 

Draga Lelice, želela bih da vam se zahvalim na vrlo inspirativnim, konstruktivnim i slobodno cu reći nadahnjujućim mejlovima. Zaista dan dobije drugačiji smisao ako ih samo pročitamo, a kamoli primenimo ponešto od onoga o čemu pišete. Zadovoljsvo je kad zazvoni “you have new message”. Srdačan pozdrav M.M.

 

Poštovanje, iskreno ne znam kako je došlo do toga da Vi meni pošaljete ovaj mail ali smatram da je on stigao baš u vreme kada je trebalo. S.A.

 

Poštovana, želim od srca da Vam zahvalim za ovaj poklon! U pravom trenutku mi je stigao Vas program, da me podseti da moram brinuti prvo o sebi da bih pomogla onima kojima je sada najpotrebnije. Mama mi je bolesna, ide na hemioterapije i u svemu tome podsećam sebe da moram brinuti i za svoje zdravlje, a ne znam odakle krenuti… Još jednom veliko hvala za mejlove koje mi šaljete i molim za savet kako njoj da pomognem da izdrži psihički sve ovo i ne klone..  Srdačan pozdrav! M.M.

 

Draga Lelice, ovom prilikom hoću samo da Vas pozdravim I zahvalim na tome što nam pripremate i šaljete ove mejlove na temu sveukupnog zdravlja. Slažem se da savremeni čovek, okružen svim izazovima civilizacije, ima potrebu da se sve više posvećuje svom duhovnom razvoju. Kako ste jutros naveli, zvanična medicina tretira ljudski organizam kao mašinu, a zapostavlja snagu misli i unutrašnje energije. I ja sam do prošle godine u potpunosti imala takav pristup ljudskom biću, u potpunosti zasnovanom na zvaničnoj medicini uzimajući u obzir samo ono što je vidljivo, opipljivo, naučno dokazano. Nisam bila sklona da bilo čemu, van zvanične nauke, poverujem. Sticajem okolnosti, kada mi se prošle godine dogodio značajan zdravstveni problem, počela sam više da razmišljam o celini ljudskog bića i da polako osvešćujem i energetsku (duhovnu) dimenziju našeg savršenog organizma. Polako sam shvatala šta je dovelo do bolesti, kako da prihvatim novonastalu situaciju, kako da se uskladjujem sa sobom i okruženjem i time dajem životu sasvim novu dimenziju. Ponekad mi se čini da sam se, u svojoj šestedesetoj godini, tek probudila. Shvatila sam koliko smo savršeni kao ljudska bića kada otkrijemo sve svoje mogućnosti (osvestiti i zavoleti sebe i život kao takav).

Istovremeno sam otkrila da svako od nas treba da nadje svoje duhovno okruženje koje će mu pružiti mir, radost i snagu. Neko to pronalazi u zvaničnim religijama. Meni više prija širi pristup koji nije ograničen, opet nekim zadatim zvaničnim učenjima. Volim da mislim da smo jedinstveni i da je smisao života ustvari živeti život. Puno toga još treba da smestim na pravo mesto, ali sam srećna što sam zakoračila u taj svet.

Ponekad mi je žao što neke stvari nismo naučili tokom školovanja, u detinjstvu i mladosti. Sigurno bismo bili svesniji I bolji ljudi u svim svojim ulogama (životni partneri,  roditelji, deca, u obavljanju svoje profesije).

Još jednom želim da istaknem koliko mi prija da svako jutro počnem sa Vašim mejlovima. Radujem se i knjigama koje očekujem ovih dana. M.L.

 

Draga Lelice, svako jutro započinjem vasim mejlom. Zadovoljstvo je znati da postojite i da na ovakav način pozitivno utičete na moje misli i emocije. Z. P.

 

Postovana Lelice, divan vam je tekst a Vi veliki motivacioni govornik..podstičete pozitivne promene i sa novom svešću sve je lepše..Hvala puno i samo nastavite ..Čitala sam i vaše knjige..biseri su pravi. S postovanjem D.M.

 

Zahvaljujem se Lelice na  Vašim divnim tekstovima….Ništa nije slučajno…..Svemir nam uvijek pošalje ono sto nam je potrebno da saznamo onda kad smo spremni da taj dar i primimo….Jako zanimljivo da je ovaj e-mail pronašao baš mene….stoga sam jako zahvalna na tome i gledam na to kao na DAR od BOGA….Srdačan pozdrav. B.T.

 

Poštovana Lelica, dobar Vam dan! Čitajući na internetu nešto o NLP-u ne sjećam se kako sam došla do Vašeg maila i potpuno sam zaboravila na to. Kad sam neki dan primila Vaš mail ugodno sam se iznenadila i obradovala! Unazad 5 – 10 godina sam vrlo nezadovoljna svojim životom što se odrazilo i na mojem zdravstvenom stanju. Imam problema sa želucem (GERD), pomalo i sa štitnjačom, povremeno ne spavam dobro, pojačano se noću znojim, razdražljiva sam, depresivna i često u strahu. Simptomi bolesti prisutni su unazad 5 godina i pokušala sam ih rješavati na različite alternativne načine od ljekovih čajeva, homeopatije, funkcionalne medicine, informoterapije, čitala sam mnogo knjiga iz područja samopomoći… Nedavno mi je liječnik funkcionalne medicine preporučio da upišem NLP trening što sam i učinila (trening mi počinje za 2 tjedna). Učinilo mi se vrlo važnim da stupim s Vama u kontakt zato što Vi niste samo NLP trener već i liječnik interne medicine. S nestrpljenjem očekujem svaki Vaš mail koji mi svako jutro stiže. Riješila sam upitnik koji mi je jutros stigao i došla sam do sljedećih zaključaka i uvida. Kada sam zdrava imam više energije, učinkovitija sam na poslu, bolje sam raspoložena, ali se ne osjećam slobodno da radim ono što volim već samo ono što moram i što očekuju oni s kojima živim. Kada sam bolesna osjećam se žalosno što nemam energije, što me opterećuju negativne misli, što osjećam loše emocije (strah,tuga, ljutnja), ali imam opravdanje da se više odmaram, da dulje spavam, da napravim nešto što inače ne bih napravila. Već dulje vrijeme sam svjesna da ne živim život kakav bih htjela. Ne osjećam se slobodno da radim ono što hoću, kada hoću i kako hoću. Lošija je komunikacija sa članovima moje obitelji. Svjesna san da trebam mijenjati sebe, a ne druge no zbog velike nesigurnosti teško donosim odluke i vrtim se u začaranom krugu. Odakle krenuti? Možda mi Vi možete pomoći da nađem pravi put. B.R.

 

Program je savršen i došao mi je kao dar božiji, baš u trenutku kad mi je potreban, zahvalna na Vašem velikom trudu i radu. N.

 

Divni su ti bili ovi mailovi i probudim se jutros unapred radujući se da ću uz svoju jutarnju kafu čitati sledecu stranicu (5+21+21) R.P.

 

Poštovana Lelice, dobar dan! Hvala za mejlove. Lepo je što smo se negde odabrali. Radujem se Vašim mejlovima, dolaze u pravom trenutku. Baš onda kada mi je potrebno da me neko podigne, osnaži, osvesti. Svaka rečenica me nagoni na razmišljanje. Hvala Vam na tome. Svaki mejl sam pročitala po tri puta. Treći mi se posebno dopao. Jutros, kada sam ustala, skuvala kafu, prvo što sam uradila prišla sam kompjuteru da pročitam Vaš mejl! Javiću Vam se ponovo. Očekujem Vas i sutra i svih narednih dana…Podeliću sa Vama moje utiske ali i promene koje se dešavaju u mom biću, zahvaljujući Vama. Srdačan pozdrav. Lj.V.

 

Hvala od srca, svaka rečenica koju sam pročitala je lek. Prolazim stanje anksioznosti i napada panike, imam i uključenu terapiju ali osvestila sam da  promenom navika i uverenja i starih obrazaca ponašanja mogu pomoći sebi. Verujem sve više da je to moguće. Hvala jer su mi ovi tekstovi do sada koje ste mi poslali pomogli. Srdačan pozdrav. S.S.

 

Poštovana Lelice, pre par godina na poslovno-privatnom  sastanku vlasnik jedne kompanije Vas je spomenuo i dao mi Vašu knjigu. Prenula  me je, naravno, jer mnogo toga  što je u mene utkano sada je neko to u vesele rečenice složio. Nema potrebe da Vam pisem da su me u detinjstvu “mazili” sa Platonom i Sokratom, da mi je u sricanju prvih slova pomogao Čehov, jer jednostavno takve sam roditelje izabrala da me u ovoj dimenziji postojanja podižu, gaje. Pred upis u gimnaziju su mi dali knjigu filozofa čije ime nisam mogla ni da procitam, jasno Vam je da je u pitanju bio Kjerkegord i egsistencijalizam, da utvrdim da će me u zivotu određivati moji i samo moji izbori….ahha.. Odmah su mi, pre polsaka u pionire, objasnili da slobodu daje znanje, da sa tim znanjem imam najbitniju slobodu -unutrasnju…docnije kada sam svoju decu odvela u zatvor na Robin Island ( Juzna Afrika) gde je bio zatvoren Mendela, shvatili su  sada i oni zašto je taj čovek iza rešetaka bio srećan i slobodan..čitao je Šekspira…i svi oko njega su bili slobodni…kažu, docnije su čuvari zatvora bili  tužni kada je otišao, jer je i njih podučavao i davao im savete… ovo nam je ispričao bivši zatvorenik koji nas je vodio kroz zatvor. Z.D.
Poštovanje Lelice. Duže vrijeme vas pratim, pročitala sam dve knjige i svaki modul slušam o vama. Inače, prošla sam NLP Practitioner, sad sam na masteru, prije neki dan je bio treći modul. Moji treneri vas vrlo vrlo često spominju, tako da i grupa sa kojom sam već na masteru vas često spomene. Vašu knjigu sam i poklanjala jer zaista vrijedi, da čovjeku pomogne da shvati jako puno stvari. Lijep pozdrav. D.N.

 

Draga Lelice, Hvala ti na ovom daru. Sa radošću ću čitati tvoje mejlove i otvoriti srce za obilje. Biće to dragoceni kamenčići u mozaiku obilja u kome živim. Hvala ti i na svim ostalim darovima koje sam dobila od tebe. Zahvalna na tebi na mom putu promene i blagostanja. Zagrljaj. N.R.

 

Draga Lelice,hvala ti na darovima koje nam šaljes.To si jedna od onih žena koja na pravi način ulaže u sebe. Iskreno, Lj.R.

 

Veliki pozdrav Lelice! Pratim Vaš rad, od kada sam slučajno dobila Vašu knjigu (NLP čarobna gradionica) na poklon. Veliko zadovoljstvo mi je što mogu da učim i rastem uz Vas. Tačno je “Kada je učenik spreman,  učitelj se sam pojavi”, ja sam dokaz za to. Ali promena mora krenuti od nas samih, svaki put kada iznova čitam Vaše knjige, nešto novo naučim.To je znak da rastem, da sam na većem nivou. Radujem se svakom novom mejlu, prvo pročitam, zatim analiziram pa potom rezimiram u svojoj svesci “Sveska pozitivnih aspekata”. Pokušavam neke ljude iz moje okoline da uključim u ovaj sjajan program, ali čini mi se da nisu još uvek spremni. Pročitaju i tu se sve završi… Posvećenost i disciplina vode ostvarenju i uspehu. Zahvalna sam dragom   Bogu što Vas je poslao na moj put ličnog razvoja! Bićemo u kontaktu! S poštovanjem. Z.O.

 

 

Draga Lelice, jutros otvorih tvoj mejl i kako u životu nista nije slučajno, nije ni činjenica da sam sinoc pred spavanje od svih knjiga pored kreveta izabrala tvoju i procitala Bajku o ljudima sa planete Zemlje. U nevjerici otvorih tvoj mejl, sa čuđenjem kako da mi se pojavi i na telefonu baš isto štivo. To je poruka koju mi Univerzum šalje a tebi beskrajno hvala što si moj glasnik. Niko ni u čiji život nije ušao slučajno. A ti si svakako dio moga. Ljubim te i grlim od srca i šaljem mnogo toplih pahulja….S.K.

 

 

Poštovana Lelice, ovom prilikom bih hteo da Vam se zahvalim na vremenu koje mi posvećujete, uprkos svim obavezama koje imate. Danas je drugi dan i drugo pismo koje sam dobio od Vas i verujte mi da ću i naredna pažljivo čitati, sa nadom da budem „duhovno“  bogatiji čovek, vredniji svojoj porodici, firmi u kojoj radim i društvu čiji sam član. Srdačan pozdrav. J.M.

 

Draga Lelice, hvala ti na divnom tekstu, odlična mi je podrška na mom putu kako biti najbolja verzija sebe. Radujem se sutrašnjem druženju kao i svim ostalima. Zahvalna sam što deliš svoja znanja i iskustva sa mnom. Puno ljubavi i radosti ti šaljem. M.N.

 

Poštovna Lelice, pratim  vas i već treće jutro sa nestrpljenjem čitam vaše mejlove. Postajem nestrpljiva da saznam ostale detalje. Hvala Univerzumu sto sam vas pronašla na Instagramu. Srdačan pozdrav T.M.

 

Šta reći osim beskrajno ti hvala! R.Ž.