Lelica Todorović - NLP Gradionica
577
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-577,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Lelica Todorović

Dr sci. med Lelica Todorović, rođena Pavlović, Fellow Member trainer of the International Association for NLP (IANLP), osnivač je Centra za lični razvoj, komunikaciju i liderstvo RAVNOTEŽA, rukovodilac projekata NLP GRADIONICA i ZDRAVLJE I ZNANJE, autor LEKOVITOG KOUČINGA, profesor strukovnih studija u Visokoj medicinskoj školi „Milutin Milanković“, autor knjiga, majka dva odrasla deteta i baba dve devojčice.

Žena je širokog spektra znanja, veština i iskustava iz različitih oblasti. Vođena misijom da spaja naizgled nespojivo jer veruje da je sve povezano, izučavala je paralelno zapadnjačku medicinu, psihologiju i filozofiju. Profesionalnu karijeru započela je kao lekar opšte prakse, zatim se specijalizovala iz oblasti interne medicine i usavršavala kroz naučnoistraživački magistarski rad i doktorsku disertaciju. To ju je kvalifikovalo da postane profesor u visokom obrazovanju i da svoja znanja, veštine i iskustva prenosi studentima. Autor je udžbenika Interna medicina.

Svoje usavršavanje nastavlja kroz internacionalni program obuke iz neurolingvističkog programiranja i psihoterapije (NLP). Nakon sticanja internacionalnog sertifikata za NLP trenera i kouča, izdaje knjigu NLP Čarobna gradionica zdravlja, u kojoj nudi celovit recept za zdravlje, isceljenje i dugovečnost. Online „PROGRAM STICANJA NAJVEĆEG BOGATSTVA 5+21+21“ je proistekao iz te knjige. Intenzivno radi na širenju ideje celovitog pristupa životu i zdravlju kroz mnogobrojne obuke uživo i individualno mentorstvo. Izdaje knjige: NLP Čarobna gradionica života po meri vlasnika, Čarobna ogledala i NLP za početnike. Da bi ideja celovitog pristupa došla do što većeg broja ljudi, plasira besplatne E-knjige: 13 moćnih stavova za svaki dan i svaki san i Upravljanje stresom.

Objavljivanjem zbirke pesama i kratkih priča Sedma strana sveta, otvara novo poglavlje svog spisateljskog rada. Tajna u kamenu je njen prvi roman. Kako je poljski miš postao zamorac, bajka za odrasle, i dve poeme: Nacionalni stadioni i Čega se stidite, Srbi? dostupni su za besplatno preuzimanje

Na Akademiji za integralnu psihodinamsku psihoterapiju – AIPP, završila je kurs iz savremene psihoanalize kod Dr Irine Zedgenizove i kurseve za rad sa osećanjima i potisnutom agresijom. Trenutno je na edukaciji za grupnu psihoterapiju.

 

Trenutno živi u Beogradu. Kroz njene radionice i stručna predavanja do sada je prošlo skoro 10000 ljudi.