NLP Trenerski trening - NLPgradionica
18134
page-template-default,page,page-id-18134,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

NLP Trenerski trening

NLP TRENERSKI TRENING

NLP trenerski trening je najviši nivo NLP edukacije koji vam daje znanja i veštine najuticajnih predavača i govornika.  Kada završite NLP trenerski trening i sertifikacioni proces u NLP Gradionici vi ćete moći da predstavite NLP, sebe, svoje proizvode ili usluge i svoju kompaniju na profesionalan, harizmatičan i kredibilan način.

 

Kako ćete znati da li je ova obuka dobra investicija vašeg vremena i novca ?

Evo nekoliko kriterijuma:

 • Već radite ili planirate u budućnosti da radite obuke (treninge, seminare, radionice, predavanja…) i želite da podignete nivo svojih prezentacijskih i trenerskih veština.
 • Prodajete neke proizvode ili usluge i u prilici ste, ili planirate, da radite prodajne prezentacije pred grupama.
 • Predstavljate firmu /organizaciju na različitim skupovima ili u medijima.
 • Predavač ste u državnom ili privatnom sistemu obrazovanja (osnovnom, srednjem ili visokom).
 • Želite da se profesionalno bavite NLP obukama i da steknete mogućnost da izdajete internacionalno priznate sertifikate.
 • Želite da povećate svoje liderske veštine, harizmatičnost i kredibilitet.
 • Jednostavno želite da prevaziđete strah od javnog govorenja i jednostavno i tečno izražavate svoje misli, ideje, potrebe i emocije.

 

Trenerski trening je podeljen u 7 faza

 1. U prvoj fazi počinjemo sa kreiranjem vašeg identiteta trenera. Zatim radimo na ekologiji, etici, inspiraciji, motivaciji, autentičnosti i ličnoj kongruentnosti vas kao trenera.
 2. U drugoj fazi radimo na izboru i definisanju teme za vaš trening za koji vi želite da se usavršite. Zatim, izbor ciljne grupe, dizajn treninga, pripremu materijala za trening i logistiku treninga.
 3. Treća faza vam donosi vrhunska i retka znanja o prezentacijskim veštinama i usavršavanje vaših prezentacionih veština pred grupom, kao i stalno davanje feedback-a od trenera.
 4. U četvrtoj fazi učite i vežbate moderiranje i upravljanje grupnim procesima.
 5. U petoj fazi prezentujete ceo vaš trening u trajanju od tri sata pred ostalim polaznicima i učestvujete u treninzima ostalih polaznika. Primate i dajete feedback drugima i sebi, korigujete svoj trening na osnovu povratnih informacija i samopercepcije.
 6. U šestoj fazi učite kako da zainteresujete ciljnu grupu za vaš trening i dobijate marketing alate.
 7. Sedma faza je sertifikacija. Radite test i prezentujete skraćenu promo-verziju vašeg treninga u trajanju od 30-ak minuta pred publikom.

 

Sertifikat ‘NLP trainer IANLP’ dobijate kada ispunite sledeće uslove:

 • sertificirani ste ‘NLP practitionar IANLP’ i NLP master IANLP’ (ukoliko imate sertifikat neke druge asocijacije, potrebno je da nam uz sertifikate dostavite i njihove kurikulume)
 • prisustvovali ste na svim trenerskim modulima – 18 dana
 • položili ste test znanja na trenerskom treningu (70% tačnih odgovora)
 • pripremili ste i realizovali trening u trajanju od 3 sata i promotivnu verziju u trajanju od 30 min.
 • prihvatili ste i potpisali etički kodeks IANLP-a
 • platili ste edukaciju u celosti

 

Mesto i vreme održavanja NLP trenerskog treninga

Sa NLP Trenerskim treningom krećemo 19 i 20. oktobra u hotelu Prag u Beogradu. Hotel Prag je hotel sa 4* i naš prostor za rad je oaza mira i tišine na 7. spratu hotela sa prelepom krovnom terasom. U vremenu zatvorenih prostora mi našim polaznicima dajemo mogućnost rada napolju kad god vremenske prilike to dozvoljavaju. Trening će imati ukupno 18 dana aktivne obuke tj. 9 vikend-modula, jedan modul mesečno, tako da nećete morati da pomerate vaše poslovne obaveze da biste prisustvovali treningu. Sertifikacija će biti organizovana juna 2020.

 

Način prijavljivanja i prijema na trenersku edukaciju

Vašu zainteresovanost za trenerski trening prijavljujete tako što nam pišete na mejl info@nlpgradionica.com   Slobodno nas pitajte sve što vas zanima u vezi sa ovom edukacijom. Potrebno je da nam dostavite i skenirane NLP praktičarski i master sertifikat.

Nakon što se prijavite trener Lelica Todorović će kontaktirati svakog kandidata radi prijemnog intervjua. Dobićete i mejl sa etičkim kodeksom IANLP-a koji je neophodno dostaviti potpisanog pre početka edukacije.

 

Novčana investicija za trenerski trening 

 • Rezervacija mesta za trenerski trening je 250 evra i uplaćuje se tek nakon završenog prijemnog procesa.
 • Celokupna investicija za trenerski trening i sertifikaciju je 2250 evra (uključeni su troškovi materijala, hrane i pića tokom treninga i sertifikacionog koktela) u 9 mesečnih rata po 250 evra. Za uplaćen celokupan iznos do 1.septembra 2019. popust je 10%.
 • Dodatne popuste imaju svi kandidati koji su završili neku od prethodnih edukacija kod Lelice Todorović i nivo popusta zavisi od toga koliko su edukacija završili u NLP Gradionici.
 • Ukoliko neko već ima završen trenerski kod nekog drugog trenera i želi da prođe trening po našem kurikulumu može se takođe prijaviti, s tim što je potrebno da nam dostavi i sertifikat za trenera koji mu obezbeđuje dodatnih 25% popusta.
 • Možete plaćati kao pravno ili kao fizičko lice.

Kalendar:

Prijave:
E-mail: info@nlpgradionica.com
www.facebook.com/NLPGradionica