NLP Trenerski trening - 2024. - NLP Gradionica
18134
page-template-default,page,page-id-18134,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

NLP Trenerski trening – 2024.

NLP TRENERSKI TRENING

NLP trenerski trening je najviši nivo NLP edukacije koji vam daje znanja i veštine najuticajnih predavača i govornika. Kada završite NLP trenerski trening i sertifikacioni proces u NLP Gradionici vi ćete moći da predstavite NLP, sebe, svoje proizvode ili usluge i svoju kompaniju na profesionalan, harizmatičan i kredibilan način.
Trening vodi Dr. sci med. Lelica Todorović, FMT & Coach IANLP

Kako ćete znati da li je ova obuka dobra investicija vašeg vremena i novca ?

 

Evo nekoliko kriterijuma:

 

 • Već radite ili planirate u budućnosti da radite obuke (treninge, seminare, radionice, predavanja…) i želite da podignete nivo svojih prezentacijskih i trenerskih veština.
 • Prodajete neke proizvode ili usluge i u prilici ste, ili planirate, da radite prodajne prezentacije pred grupama.
 • Predstavljate firmu /organizaciju na različitim skupovima ili u medijima.
 • Predavač ste u državnom ili privatnom sistemu obrazovanja (osnovnom, srednjem ili visokom).
 • Želite da se profesionalno bavite NLP obukama i da steknete mogućnost da izdajete internacionalno priznate sertifikate.
 • Želite da povećate svoje liderske veštine, harizmatičnost i kredibilitet.
 • Jednostavno želite da prevaziđete strah od javnog govorenja i jednostavno i tečno izražavate svoje misli, ideje, potrebe i emocije.

Trenerski trening je podeljen u 7 faza

 

 1. U prvoj fazi počinjemo sa kreiranjem vašeg identiteta trenera. Zatim radimo na ekologiji, etici, inspiraciji, motivaciji, autentičnosti i ličnoj kongruentnosti vas kao trenera.
 2. U drugoj fazi radimo na izboru i definisanju teme za vaš trening za koji vi želite da se usavršite. Zatim, izbor ciljne grupe, dizajn treninga, pripremu materijala za trening i logistiku treninga.
 3. Treća faza vam donosi vrhunska i retka znanja o prezentacijskim veštinama i usavršavanje vaših prezentacionih veština pred grupom, kao i stalno davanje feedback-a od trenera.
 4. U četvrtoj fazi učite i vežbate moderiranje i upravljanje grupnim procesima.
 5. U petoj fazi prezentujete ceo vaš trening u trajanju od tri sata pred ostalim polaznicima i učestvujete u treninzima ostalih polaznika. Primate i dajete feedback drugima i sebi, korigujete svoj trening na osnovu povratnih informacija i samopercepcije.
 6. U šestoj fazi učite kako da zainteresujete ciljnu grupu za vaš trening i dobijate marketing alate.
 7. Sedma faza je sertifikacija. Radite test i prezentujete skraćenu promo-verziju vašeg treninga u trajanju od 30-ak minuta pred publikom.

Sertifikat ‘NLP trainer IANLP’ dobijate kada ispunite sledeće uslove:

 

 • sertificirani ste ‘NLP practitionar IANLP’ i NLP master IANLP’ (ukoliko imate sertifikat neke druge asocijacije, potrebno je da nam uz sertifikate dostavite i njihove kurikulume)
 • prisustvovali ste na svim trenerskim modulima – 130 sati
 • položili ste test znanja na trenerskom treningu (70% tačnih odgovora)
 • pripremili ste i realizovali trening u trajanju od 3 sata i promotivnu verziju u trajanju od 30 min.
 • prihvatili ste i potpisali etički kodeks IANLP-a
 • platili ste edukaciju u celosti

Mesto i vreme održavanja NLP trenerskog treninga

 

Sa NLP Trenerskim treningom krećemo u decembru 2024. Trening će imati ukupno 130 sati aktivne obuke uživo (kombinovano preko ZOOM-a i u Beogradu).

Način prijavljivanja i prijema na trenersku edukaciju

 

Vašu zainteresovanost za trenerski trening prijavljujete tako što kliknete na PRIJAVI SE i popunite sledeći obrazac. Nakon što registrujemo vašu prijavu Lelica Todorović će vas kontaktirati radi prijemnog intervjua.
Dobićete i mejl sa etičkim kodeksom IANLP-a koji je neophodno dostaviti potpisanog pre početka edukacije.

Novčana investicija za trenerski trening

 

 • Rezervacija mesta za trenerski trening je 300 evra u dinarskoj protivvrednosti i uplaćuje se tek nakon završenog prijemnog procesa. To je ujedno i prva rata.
 • Celokupna investicija za trenerski trening i sertifikaciju je 2500 evra.
 • Možete plaćati u tri rate (300+1100+1100) ili u celosti. Ukoliko uplaćujete u celosti ušteda vam je 100 eura.
 • Ukoliko neko već ima završen NLP trenerski kod nekog drugog trenera i želi da prođe trening po našem kurikulumu može se takođe prijaviti, s tim što je potrebno da nam dostavi svoj trenerski sertifikat koji mu obezbeđuje 25% popusta.
 • Možete plaćati kao pravno ili kao fizičko lice.