PUT SANJARA, REALISTE I KRITIČARA - NLP Gradionica
18500
page-template-default,page,page-id-18500,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

PUT SANJARA, REALISTE I KRITIČARA

Dr sc. Lelica Todorović, NLP trener, kouč i autor

Poštovani,

Piter Senge, u svojoj knjizi The Fifth discipline kaže: Vizija bez sistemskog razmišljanja završava slikanjem lepih slika budućnosti bez dubljeg razumevanja sila kojima se mora ovladati kako bi se prešlo odavde tamo. Ako želite da saznate koje su to sile i kako ovladati njima ovo je radionica za vas. Gde god da se nalazite, ako razumete srpski jezik, sada možete iskoristiti priliku da ja dođem u vašu radnu sobu, 12-14.1.2021. od 18-20 h, uživo preko Zoom platforme. Uštedećete i vreme i novac, a dobićete neverovatno korisne alate i ovladati moćnim silama za programiranje svoje 2021.godine.

Znam da možda razmišljate kako je zbog pandemije 2021. neizvesna, kako je u mnogim privrednim granama kriza i tek će biti. Možda je upravo zbog toga važnije nego ikad da preuzmete „konce života“ u svoje ruke. Da budete promišljeniji nego u stabilnim i manje kriznim vremenima. Da imate plan A, B i C.

Nije vreme za ljuljuškanje u životu niti za surfovanje na talasima života. Vreme je za STRATEGIJU I AKCIONI PLAN. Za vaš život nije najvažnije šta se dešava, već šta vi činite dok se to dešava. Neki su, možda, odlučili da će jednostavno čekati da kriza prođe pa će posle razmišljati šta će. Na žalost, zajedno sa krizom prolazi i život. Život nikad ne stoji iako nam ponekad izgleda da je sve stalo. Kineska poslovica kaže: Bolje je kući izraditi mrežu nego se spustiti do reke i samo priželjkivati ribu.

Želim da podelim sa vama moje iskustvo duže od pola veka i sva znanja i veštine koje sam stekla sa preživljavanjem u kriznim i neizvesnim vremenima. Posebno je tokom takvih vremena potreban vodič koji zna put. Koji ga je više puta prošao i sačuvao sebe i mnogo drugih ljudi. U krizi je „mračno“ i potrebna vam se „svetiljka“ koja će vam osvetljavati deo po deo puta. Bilo da se radi o bolesti, smrti bliske osobe, gubitku partnera, roditelja, gubitku doma, izbeglištvu, gubitku posla, krizi u biznisu, promeni posla ili prebivališta, nedostatku novca, samoći, depresiji, strahu, anksioznosti…potrebna vam je strategija za preživljavanje, smanjenje štete i prepoznavanje razvojnih šansi i u takvim situacijama. Pored vodiča, razmena mišljenja i iskustava u dobrom društvu je pobednička kombinacija.

Ljudi čine najbolje izbore koje mogu učiniti u datom trenutku u skladu sa svojim vrednostima, uverenjima, znanjem i veštinama koje poseduju. No, da li je to i realno najbolji izbor? Ponekad jeste, ponekad nije. Imate sada jedinstvenu priliku da napravite i proverite svoje izbore za 2021.godinu. Da li ćete izabrati da to i učinite, zavisi isključivo od vas. Za one koji su spremni da prepoznaju da je ova radionica najbolji izbor za njih u ovom trenutku, učitelj je spreman.

Ukoliko čitate ovu rečenicu već ste na putu donošenja odluke. Da biste doneli što bolju odluku za sebe, pročitajte narednih 5 stavki.

1. Nisam do sada koristio/la Zoom platformu i nemam iskustvo učenja preko Zoom-a

Ovo je prilika da dobijete podršku i edukaciju za preuzimanje i korišćenje Zoom aplikacije potpuno besplatno. Moj tehnički asistent, Vladimir Jestrović, će vas obučiti kako da jednostavno i lako to činite. Dovoljno je da mu pošaljete zahtev na mejl nlpgradionica@gmail.com i on će vas kontaktirati da dogovorite termin. Time ćete dobiti još jedan komunikacioni alat koji će vam u budućnosti biti neophodan za napredovanje.

2. Šta ću dobiti na samoj radionici?

Tokom ove radionice dobićete znanje o moćnim silama kojima treba da ovladate i jednostavne alate koji će vam omogućiti da:

1. Proverite svoje želje i odaberete onu kojoj je 2021. pravo vreme za realizaciju

2. Odabranu želju pretvorite u san, a san u cilj

3. Ojačate nameru da realizujete cilj

4. Pređete put od namere do odluke

5. Napravite akcioni plan

6. Istražite resurse u sebi i okruženju

7. Istražite i predvidite prepreke u sebi i okruženju

8. Napravite plan praćenja da li ste na putu realizacije cilja

9. Saznate zašto je ceremonija slavlja važna i kada je organizovati

10. Obezbedite sebi povezivanje sa kvalitetnim ljudima

11. Stvorite sebi mogućnost da dobijete dugoročnog mentora koji će vam biti podrška i vodič tokom puta

12. Osvestite kako vam zahvalnost omogućava da vas sreća prati i univerzum podržava

3. Koliko novca treba da uložim?

79 eura.

4. Koliko vremena treba da uložim?

Tri večeri od 18-20 h po 2 sata aktivne pažnje i promišljanja 12-14.1.2021. – utorak, sreda, četvrtak

5. Šta još mogu da dobijem ako učestvujem na ovoj radionici?

Jednom mesečno konsultacije/koučing sa mnom u trajanju od 45 min. za 45 eura.

Verujem da ste do sada prešli put od namere do odluke. Ako jeste, ja vas sa radošću očekujem i znam da ćete o toj odluci pričati kao o jednoj od najboljih strateških odluka za 2021.

Budite slobodni da me kontaktirate ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna još neka informacija na info@nlpgradionica.com