Rada Knežević - NLP Gradionica
18749
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18749,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Rada Knežević

Rada Knežević, International NLP Trainer & Coach (IANLP), zaposlena je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Po osnovnom obrazovanju diplomirani je pravnik, sa dvadesetogodišnjim iskustvom na analitičkim poslovima. Pod mentorstvom Lelice Todorović završila je NLP Praktičarski, Master i Trenerski trening, kao i Koučing akademiju. Završila je i značajan broj treninga za unapređenje komunikacijskih veština.

Uz podršku svog mentora, Lelice Todorović, osmislila je radionicu „Šta je to što vas motiviše i kako donosite važne životne odluke” u kojoj su životne vrednosti predstavljene kao kompas koji nas usmerava prilikom životnih izbora, a takodje nam daju i motivaciju na putu ostvarenja ciljeva.

Naučena znanja iz NLP primenjuje u raznim životnim situacijama kroz koje prolazi, a posebno je inspiriše rad sa decom i mladima, kao i sportistima u timskom i individualnom sportu.