Upravljanje stresom - NLP Gradionica
18291
page-template-default,page,page-id-18291,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Upravljanje stresom

Radionica Upravljanje stresom

Prof. dr Lelica Todorović NLP trener & kouč, specijalista interne medicine, autor  

Svakoga dana vidimo ljude u stresu i slušamo priče o njemu.  Znamo šta je stres po tome što ga osećamo „na svojoj koži“. Verujemo da je neizbežan pratilac savremenog načina života i mislimo da je nužan pratilac uspeha. Smatramo da je odgovoran za mnoge bolesti i smrti. No, da li je baš tako? Može li stres da bude i koristan i štetan?

 • Koliko puta se vama dešavalo da vam je rezultat na poslu slab zbog stresa a koliko puta odličan baš zato što ste u stresu?
 • Koliko puta ste imali zdravstvene poteškoće izazvane stresom?
 • I na kraju, koliko puta ste bili deo privatnog ili poslovnog konfliktnog odnosa čiji je pokretač stres?

Na jednodnevnoj radionici  Upravljanje stresom, koju vodi Prof. dr Lelica Todorović specijalista interne medicine i internacionalni NLP trener i kouč, dobićete odgovore na mnoga pitanja:

Verovatno ste se setili mnogih situacija koje potvrđuju napred navedeno. Ono o čemu možda niste razmišljali je kako vam stres može biti koristan. Šta ste sve u životu postigli i koje ste nevolje izbegli zahvaljujući stresnoj reakciji? Kao i sve ostalo, stres ima dve strane: može biti koristan i može biti štetan. To zavisi od mnogo faktora, a da biste ga koristili na sopstvenu korist umesto na štetu, potrebno je da upravljate stresnom reakcijom. Da biste upravljali njome, potrebno je da poznajete njen mehanizam nastanka, održavanja i nestanka, uopšteno i kod vas lično.

Na jednodnevnoj radionici  Upravljanje stresom dobićete odgovore na mnoga pitanja:

 1.  Zašto je stres postao vaša svakodnevica?
 2.  Koja je razlika između stresora i stresa?
 3.  Šta stres čini vašem telu, umu i emocijama – vašem ukupnom zdravlju?
 4.  Koliko vam pomaže u poslu i međuljudskim odnosima a koliko vam odmaže?
 5.  Kako da prepoznate u kom ste „polju“ stresa i iskoristite to znanje?
 6. Kako da, kada već nastane, upravljate njime umesto da on upravlja vama?

Dobićete korisne uvide i jednostavne alate koji će unaprediti vaše:

 • Poslovne performanse
 • Zdravlje
 • Partnerske odnose
 • Roditeljstvo

Upravljač za vaš stres vam je pri ruci. Vaše je da otkrijete kako funkcioniše i da ga koristite. Ova radionica će vam dati uputstvo za upotrebu i iskustvo upravljanja.

Metodologija radionice Upravljanje stresom

 • Radionicu sam koncipirala kao kombinaciju interaktivne prezentacije i iskustvenih vežbi tokom kojih ćete prolaziti kroz lično iskustvo i usvajati korisne stavove i tehnike. Koristim audio-vizuelna pomagala, metafore, studije slučaja, igranje uloga, anketiranje, diskusije, analize.
 • Iako sam je kreirala na osnovu proverenih i najnovijih saznanja, terminologija radionice je razumljiva za sve. Način rada prilagođen je svim reprezentativnim sistemima: vizualnom, auditivnom i kinestetičkom. Koji god da je vaš stil učenja, na ovoj radionici ćete nova znanja usvajati prirodno jednostavno i lako.
 • Za sve vežbe prvo radim demonstraciju, zatim dajem razumljivu, jednostavnu i jasnu instrukciju za rad i pratim svakog učesnika tokom izvođenja vežbi.
 • Tokom čitave radionice podstičem vas da postavljate pitanja i razjašnjavamo dileme i nejasnoće.
 • Dobićete štampani materijal koji zadržavate i možete da nastave samostalno da vežbate i posle radionice.

Na osnovu anketa i razgovara sa preko 9000 ljudi, koji su prošli kroz moje radionice, sigurna sam da će i ova imati pozitivan uticaj na vaš život a samim tim i na vaš posao i porodicu. Listu mojih klijenta možete pogledati klikom na link https://www.nlpgradionica.com/lista-klijenata-lelica-todorovic/

Investicija za radionicu Upravljanje stresom je 55 eura u dinarskoj protivrednosti. Svi polaznici će dobiti potvrdu o učešću i popust od 10% za kupovinu svih mojih knjiga.

Broj mesta je ograničen i zato je bolje da se, ukoliko nameravate, prijavite što pre klikom na PRIJAVI SE. Naš tim će vam potvrditi prijavi i poslati instrukciju za uplatu. Mesto vam je rezervisano tek nakon uplate.

Satnica radionice Upravljanje stresom

9.30 – 10.00 – okupljanje polaznika10.00 – 11.30 – prvi blok

11.30 – 11.45 – kafe pauza

11.45 – 13.00 – drugi blok

13.00 – 14.00 – pauza za ručak

14.00 – 15.15 – treći blok

15.15 – 15.30 – popunjavanje anonimnih anketa i završetak radionice

 

Ukoliko imate pitanja možete mi pisati na info@nlpgradionica.com